Dragon Slope Style – слънце и забава

Събота. Пролетта вече е тук и ранното пролетно слънце накара присъстващите да се чувстват страхотно. Прекрасен уикенд подплътен с хубаво шейпнат парк, много дъбстеп (който напълни душата на Сашката), хора по къси ръкави и много бира.


Сашката разцъква под дъбстеп ритмите…

Организаторите се бяха погрижили да нахранят всички участници със сандвичи и да ги напоят с безалкохолни, и тъй като, както знаем гладна мечка дъбстеп не слуша и коркове не лепи, след като хапнахме почнаха да се появяват доста интересни и големи трикове. Едни от тези, които ни останаха в главата след шишето ракия снощи са големите петици на Гумата, бекфлиповете и родеото на Драго Манов, както и зверските дизастъри на Наско от кинка.


Гумата

При момичетата също имаше какво да се види – Съни успя да лепне 5-ца, а пък Теди беше единствената мацка, която се мяташе и от големите скокове. Впечатление на журито направи и Вики Халеба, която въпреки че кара фристайл от не повече от месец, успя да покаже индита и роустбийфове от скоковете, а също така и фифти от рокет тръбата в джиб серията.

Малките карачи също успяха да направят впечатление с небезинтересни трикове, с което демонстрираха колко е важен един парк и колко бързо може да се прогресира в него. Присъствие отбелязоха и някои от нинджите, които естествено главно дразнеха журито като минаваха през уредите между ръновете на участниците, а на всичкото отгоре намазаха и сандвичи! Със Сашката, от друга страна, главно поработихме върху интересни начини на изгаряне (Сашката ме разби – по ръцете изгоря на райета?!), и също така показахме солидни умения по оли от ръбовете на
попивките!

Ето и класирането:

Сноуборд (мъже)
1. Георги Пелтеков
2. Христо Ахтаподов
3. Драго Манов

Сноуборд (жени)
1. Теодора Дамянова
2. Станимира Карадочева
3. Виктория Халеба

Галерия със снимки от събитието!

Снимки и текст: Борислав "Бобо" Камилов