Dragon Road Gap 2010 ъпдейт: 2 киловата звук, слънчево време и над 40 регистрирани състезателя…

Dragon Road Gap 2010 ъпдейт: 2 киловата звук, слънчево време и над 40 регистрирани състезателя…

Докато слънцето плахо се опитва да напомни за себе си и наближаващата пролет, влака на Dragon Road Gap 2010 върви с пълна пара! Шейпърският екип замина, с обещанието да построи най-добрият скок правен до момента на Белмекен. Времето ще бъде слънчево и топло, така че не се очакват проблеми с качването (съветваме всички да си предвидят слънцезащитни кремове). Звука на скока и после на партито ще бъде най-добрият за всички издания до момента, като специално помолихме поддръжката на спортната база да проверят дюшемето и прозорците, за да не бъдат "издухани". Диджеите се готвят трескаво. Промо миксове можете да чуете тук:

Промо микс 1, Промо микс 2

Специално искаме да обърнем внимание, на всички участници за SnowArt Freestyle, да си предвидят пътуване колкото се може по-рано, за да имат време да си подготвят снега. Предвид слънчевото време, неговото състояние ще бъде променливо и подготвянето на купчината, която в последствие да бъде шейпвана е наложително да стане в петък. В противен случай рискувате да работите с разпадаща се купчина. За екстемни ситуации ще осигурим препарати и пулверизатори за "стягане".
 
Още повече, в петък вечер ни чака Warm-Up парти на открито, до скока и снежните скулптури, с осветление от факли, страхотна музика, готини напитки и супер настроение!
 
Ето и част от супер апетитния награден фонд:
 
1. Маска Dragon DX Skull Candy COOP ION
2. Сноуборд Forum Image 158
3. Ски Armada ANT

Това е засега, чакаме те. "Геп"-и!

Още инфо за събитоето: ТУК!