Честито софиянци!

Честито софиянци!  От днес вече можем да се похвалим с чисто нов лифт на планина Витоша! След  дългогодишни молби, молитви пред светия синод и надежди НАЙ-НАКРАЯ собсвениците на курорт Витоша решикха да сбъднат нашите мечти и смениха един от най-старите лифтове както на курорта, така и на границите на Шенген- Романски.

Новото съоражение представлява 4-седалков лифт от типа „Шлем”. Освен с луксозни меки седалки направени от сицилианска кожа (доказано е че тя е най-издръжлива на ниски температури и влага), шлем и чисто нов мощен двигател взет от Голф 3 GTI с шест-степенна скоростна кутия и лепенка РЕМУС, лифта е снабден с тонколони на всяка седалка, от които ще можем да се наслаждаваме на прекрасните шансони, вкарани в плей-листа на курорт Витоша. Благодарение на нашите колеги и партньори от списание Блясък, успяхме да научим, че в този плей-лист ще има специално записани песни от световноизвестни звезди, по случай откриването на лифта! Имена като Риана (или Райна…не разбрахме точно), Jay Z, Kanye West, Lil Wayne, Бате Енчо и Сашка Васева, са отделили от ценното си време за да запишат химна на новия лифт- “Фром Владая то Ню Йорк”. Изненадите обаче съвсем не свършват до тук.

Първите 3 дни от пускането на съоржението (включително и днес- 1ви април), всички ще се возят на половин цена, а майки с кърмачета- напълно безплатно!!!  На гранд оупънинг-а ще присъстват самите Бойко Борисов  и президента на република България- Георги Първанов, който също така ще поговори относно неговия импийчмънт.

Хвала на таквиз люде!