Чайка във фън парка

Не е птица, не е и мадама, що е то? Става дума за новият кембър на NITRO SNOWBOARDS, наречен GULLWING, заради формата, която наподобява – крило на чайка.

Цяла армия от инженери и едни от наи-добрите парк райдъри на NITRO SNOWBOARDS, разработиха, тестваха и казаха „ДА“ на GULLWING технологията, което само по себе си означава, че си струва да се тестне.

Какво представлява тя (технологията):

Прилича на крило от чайка, линия с негативна извивка в центъра на дъската, където тя контактува със снега/повърхността. Контактните точки (автоматите) са издигнати в позитивна извивка, което дава сериозно облекчение за краката при тежките приземявания и блъскането по ръбове и рейлове. Носът и опашката са извити, както при стандартния кембър, което дава устойчивост при завои и разпределя равномерно напрежението от носа и опашката.

Линията обещава, че в каквити и условия да я “хвърлим”- ще се справи.

SUB ZERO GULLWING, новата парк дъска за 2010 ще долети съвсем скоро и в България, където ще можете да видите, пипнете и купите, само в PRO SHOP NITRO в София, пл. Славейков 8 (безистена срещу Макдоналдс). Вече можете да купите на изплащане или чрез запитване на nitro.bg.

Влад Nitro.bg