Burton празнува нов Stash във Flachauwinkl, Aвстрия

В началото на месец януари, про карачи на Burton, представители на водещата сноуборд марка и журналисти отпразнуваха откриването на новия Stash във Flachauwinkl. Гледайки снимките от отриването, веднга ни става понятно, защо Дмитрии Фесенко, Марко Грилч, Сани Алибабич и други познати лица просто не са могли да откажат на поканата да разцъкат на откриването…
 
Ето какво казва Burton’s Global Resort Director Джеф Болиба на откриването: “Мечтал ли си да караш серия, която има всичко от банкирани уолрайдове, дървени рейнбоуове, скокчета, дропчета от скали, дънери и дървета за пързаляне, пилоу дропове и всевъзможни други забавни препятствия? Еми, стига си мечтал и ела да покараш в най-новия Stash във Flachauwinkl”

Изграждането на Stash в Австрия е цел на компанията още от зараждането на идеята за този тип парк. От Burton споделят, че това е един от най-успешните и креативни Stash трасета до този момент (напомнямe, че останалите четири са в Northstar-at-Tahoe, CA – USA, Avoriaz – France, The Remarkables – New Zealand и Killington, Vermont- USA)

За повече информация, посети www.thestash.com.


Входът на Burton Stash @ Flachauwinkl. Снимка: Boliba.

Kрис Сорман над колибката. Снимка: Cyril Mueller

Познахте го по зелените гащи и тейл грабът – Крис Сорман. Снимка: Cyril Mueller

Нашата братушка Дмитри Фесенко. Снимка: Cyril Mueller

Марко Грилч и Сани Алибабич. Кой кой е от двамата, убии ме, ама нямам идея. Снимка: Cyril Mueller