Burton AM Tour update

Вече е ясен списъка на 15-те поканени карача, които ще участват на Burton AMT на Банско в събота. Те ще демонстрират умения извън основното състезание, състезавайки се за cash money на принципа the winner takes it all.

Ето сноубордистите, селектирани от Марио Бенио – the trainer, както и от останалите карачи от българският национален отбор по фрийстайл сноуборд:

1.    Ангел Харизанов – Гелето
2.    Димитър Чокоев – Дими
3.    Марио Бенио
4.    Станимир Семов
5.    Павел Kристов – Заяц
6.    Христо Христов
7.    Искрен Захариев – ака Лицето, известно под името „Свлеча”
8.    Никола Плъков
9.    Христиан Малинов – Малкия
10.    Стоил Димитров
11.    Стефан Попадиин – Стьопата
12.    Кирил Гъстев – Кико
13.    Жоро Гумата
14.    Атанас Маламов
15.    Христо Чилов

Допълнителни участници (в случай на отказване на някой от основната 15-ка или непопълнени места в списъка за AMT):

16.    Димо Петков
17.    Илиан Шишков
18.    Дочо Дочев
19.    Александър Хитров – Сандала

Междувременно гъста мъгла продълвава да се стеле над въпроса кои ще са чужденците-карачи от Burton, които ще дойдат на Банско за състезанието. Сред най-спряганите имена са Marco Grilic и Sani Alibabic, а най-фантастичните слухове споменават Trevor Andrew…. Засега е потвърдено присъствието на Kinda Geeza, както и на миналогодишния победител от Банско и настоящ водач в листата на AMT – Tim Kevin. Потвърдено е и присъствието на отбора на Burton – Гърция, както и на карачи от Румъния и Македония.


Настоящия водач в листата на AMT – Tim Kevin. Снима: Момчи

Последно инфо от парка . – серията уреди стигат чак до началото на котвата и са – (отдолу нагоре) wallride, pvc, doube kink, kink, 12метров прав рейл, два скока в серия (12м и 8м).  До тази серия ще има и още една от –  малък скок (6м),  последван от избор между прав  бокс или pvc, rainbow, избор между варел или downbox.


За съжаление Лозьо Димитров – миналогодишният победител в категория младежи от 16 до 20г, този път ще отсъства от екшъна поради контузия…Снимка: Aski