Българските райдъри пак с блестящо представяне!

България продължава да се представи блестящо в календара на World Rookie Tour 2014. 0,3 т. не стигнаха на Камен Петров за медал.

Квалификациите

В малката възрастова група, от общо 40 състезатели в квалификациите (слопстайл), Камен Петров е 4-ти (53.3 т.), Борислав Стоянов 5-ти (43.7 т.), Константин Славов 9-ти (38.0 т.), като така тримата се класираха на финалите. Валентин Миладинов също се представи на ниво в голямата конкуренция, но с 19-то място (27.0 т.), остана извън финалите.

При големите, Петър Гьошарков също преодоля огромната конкуренция в квалификациите, като стана 10 ти (45.0 т.) и така и той стигна до финалите.

Финалите

Камен Петров остана 4-ти, като само 0,3 т. не стигнаха за медал, Константин Славов 7-ми, Борислав Стоянов 13-ти на финала в групата на момчетата. Петър Гьошарков стана 7-ми на финала при младежите, като подобри с три места позицията си, от която влезе на финала.

И както каза г-н Иван Фърков: „Браво на момчетата за блестящото класиране, и за да сме по-ясни ще уточним, че нашите момчета сложиха цяла Западна и Централна Европа в задния си джоб и затвърдиха доброто представяне от WRT Romania.“ Наистина – голямо БРАВО!

Още информация – скоро!