Броени дни до SnowCulture Ski, Snowboard and Photo Challenge

Остават броени дни до старта на ивентът, чиито единствени правила са – да караш стилно, да се забавляваш и да си креативен пред обективите на най-добрите сноуборд фотографи в България. Ивентът ще бъде и повод за неофициално отпразнуване на края на сезона, като официално събере на снега  всички най-добри карачи в страната за един последен път този сезон. Ако това, само по семе си не е достатъчен повод да се качиш на приказната Рила между 10-13 Април, ето и малко инфо за това какви награди ще се раздават на събитието:

– 1000лв. за кадър избран от организаторите от “S-culture”. Кадърът ще се ползва за реклама на ивента през 2009 година. Сумата ще се подели между фотографа и карача, за това – съюзи се с някой фотограф, мислете креативно и направете перфекния кадър!

– 600лв. за кадър избран от сп. Whiteroom. Кадърът ще се ползва за корица на брой 9 на списанието. Отново, сумата ще се подели между фотографа и карача.

– Френската сноуборд компания Aaven Snowboards предлага дъска от колекцията 2007/2008 за снимка подходяща за реклама на своите продукти. Жоро “Гумата” и Владето от този сезон са подпомагани от французите и ще вземат дейно участие в ивента, с цел да се преборят за официално спонсорство от догодина.

– Мtel ще зарадват един карач и един фотограф с интересни награди.

– Организаторите от “S-culture” ще наградят двама души с почетна награда и безплатно участие на ивента догодина.

Теренът е подготвен от шейпърите от Flip Mode и е съобразен с това, всички трикове да изглеждат добре на снимката. Тази година парка ще бъде разнообразен с два нови рейла- кинг и рейнбоу, а в гората по лятната пътека ще бъде изградена специaлна линия от натурални уреди. А, освен всичко това можем да ви подшушнем, че освен крила, на разположение ще има и две машини Bombardier на Skidoo.

SnowCulture Ski, Snowboard and Photo Challenge

Място: хижа Рилски езера, Рила.
Дати: 10 – 13.04.2008

За резервации в хижа Рилски Езера: 0886 509 409
За повече инфо: 0887 099 569, [email protected]
Очаквайте информация за изложбата на www.whiteroom.info


Марио Беньо с handplant на миналогодишния ивент.
Фотография – Александър Недялков.