Brain Farm – „That’s It, That’s All“ нов трейлър

С броени дни до началото на септември, месецът на световните сноуборд филм премиери, представяме на вниманието ти новия трейлър на филма на Травис Райс "That’s It, That’s All". Всъщност още когато в уебпростванството преди няколко месеца се появи първата селекция от кадри, загатваща за проекта на г-н Райс, стана ясно че "That’s It, That’s All" ще е един от филмите, които ще е грехота да изпуснем идния сезон. Както сам можеш да се убедиш, новият трейлър го потвърждава.
 

От както през 2001-ва Травис Райс стана TransWorld Rookie Of The Year, той просто не престава да ни впечатлява с множеството победи по сноуборд състезания (X-Games, US Open, Vail Session, Arctic Challange, Nissan X-Trail Jam, Nokia Air&Style и др.), със зверските си сегменти в най-големите сноуборд филми (Vivid, Saturation, More, Pop, First Descent и др.) демонстриращи супер силно каране из цялата планина – парк, пайп и беккънтри и с откачени трикове, като първия в света двоен бек флип към фейки и всевъзможните му последвали вариации. Миналия сезон той тотално изтрещя, като покани шепа от най-добрите карачи да цепят пудрата в местния му курорт в супер оригиналното и първото в света беккънтри фристайл състезание.
 
С каквото и да се захване г-н Райс проявява солидна доза творчество и всичко от себе си за да бъде на върха на играта. Нямаме търпение да видим до къде е стигнал с "That’s It, That’s All". Както подразбрахме, преди два дена в изискан нюйоркски клуб се е провела ексклузивна предпремиера на продукцията спонсорирана от Red Bull и Quiksilver на която били поканени и черпени с коктейли само избрани гости, представители на медии, приятели и роднини. На прожекцията били пуснати само първите 42 минути, като работата върху остатъка от филма продължавала и в момента. Ние – обикновените хора, ще трябва да изчакаме до 30ти септември за да го пуснат в окончателен вид.

www.thatsit-thatsall.com