Blueroom Party – 22-ри май, петък!

Обикновено, когато зимният сезон приключи, ние от списание Whiteroom те изпращаме с няколко приказки за това, колко хубаво беше докато имаше сняг навсякъде, казваме ти по някоя окуражаваща дума относно следващата зима, с цел да преживееш настъпващите изпепеляващи жеги, и бледо ти споменаваме за множеството оферти, които предлага лятото. Наскоро обаче, от централния комитет на Българското сноуборд списание, беше взето дръзкото решение да подадем смело и решително ръка на всички онези, които не искат просто да агонизират потопени в лепкавата горещина на лятото, на всички, които искат да се възползват от възможностите на снега в различно агрегатно състояние, а именно – водните борд спортове!

Колективът на списание Whiteroom има удоволствието  не просто да ти протегне другарска ръка, а да ти представи единствената българска медия за водни борд спортове – blueroom.info. Най-добрият начин за представянето на Blueroom, за който се сети централният ни комитет, беше да организираме масивно парти. Надяваме се, че одобряваш плана и ще посетиш Парти център 4km на 22 май, където водещата идея ще бъде, по стара Whiteroom традиция, да се разцепиме жестоко! (за справка питай оцелелите от предишните ни партита)

Събитието ще започне с рейл сесия на изкуствена настилка пред входа на 4km. Дали дъската под краката ти ще бъде сноуборд или уейкборд е твой избор. По време на същинското парти ще се прожектират различни филми, като гвоздеят ще бъде премиера на филма „Hypnose”. В него участват 16те най-добри уейкбордисти в света, сред които, както се досещаш е и нашия човек Емил Цолов „Робота“.

 

За музиката ще отговарят добре познатите ти dj Zion, P6u, Phoenix,  Jamez Bongg, Oto и Onslaught, като към тях с живо изпълнение ще се включат и докторите по правоговор – момците от Logo5.
На входа на партито не забравяй да си вземеш номер, който може да те направи притежател на Rope Wakeboards дъска – про модел на Емо Робота, както и огромно количество други подаръци, които ще раздадем тогава.

Остава само да знаеш и сухите факти – датата е петък –  22 май, началото ще бъде дадено в 20ч. с рейл сесията, входът ще бъде 5лв, а краят на събитието ще бъде… когато му дойде времето. Be there or be squirrel!

Сигурни сме, че партито ще стане изключително силно, но също сме и сигурни, че не би било така без помощта на  Ocean & Earth, Rip Curl, магазин Sportrax, Animal, Vehicle, както и без медийната подкрепа на колегите от Една седмица в София, списание Едно, hcspirit.com, 359hiphop, skatebg.com, както и бар Петък.