Битка за TTR позиции и премиера на Shine On в Австралия

По програма днес (24 август) е първият ден на 4-звездното TTR състезание Stylewars. След легендарните рънове в пайпа по-миналата седмица на  NZ Open, тази седмица очакваме да се случат не по-малко интересни неща и във Фолс Криик, Австралия на седмото издание на тридневното джам формат слоупстайл състезание.

Сегашният водач в листата на TTR Мейсът Агуайьр (САЩ), няма да кара на Stylewars, което значи че за новото първо място най-голям апетит ще имат сегашните номер две, Себастиан Тоуран (Канада) и номер три, Чарлс Рейд (Канада).

Покрай състезанието ще се проведе и световната премиера на Shine On – канадска продукция, в която имат част двама от най-добрите местни карачи – австралиецът Райън Тийн и новозеландецът Йакоб Койа. Ето и тийзър на филма.
Вчера (23 август),  денят за тренировки, времето във Фалс Крийк е било твърде неподходящо за каквото и да е било – вятър със скорост 100km/ч и дъжд. Прогнозата за следващите два дни е за силни виелици. Какво ще се случи на състезанието тази година – oчаквайте редовни ъпдейти от Aвстралия тук!

А ето и какво се случи миналата година на финалния ден на Stylewars под перфектно синьото австралийско небе!http://www.stylewars.com.au/