BG SNOWCAMP Osogovo – програма

От утре стартира един от най-масивните ивенти след Руско-турската война! BG SNOWCAMP Osogovo, така да се каже, "отваря" врати за своите гости, били те начинаещи или напреднали. Последните новини от парка са че уредите са иделано шейпнати и само чакат твоята дъска да разсече всичко наоколо…

Kемпът ще се състои от 1-ви до 11-ти април. Ето и няколко думи за програмата:

Петък ще се проведе нощно състезание по Big Air, като за целта ще се използват не един, а и двата скока в серия. За победителите ще има сериозни награди от Burton.

Събота ще продължи с чил сесия отворена за всички карачи и любители на сноуборд фотографията. В края на деня победители ще бъдат тази комбина от фотограф и карач, която успее да покаже най-силен трик лепнал пред обектива. Наградите за тази целяща да развие връзката между карачи и фотографи сесия са предоставени от Fabric и DC.

Неделя екшъна продължава със слоупстайл състезание на целия терен на парка, който ще завърши с раздаването на много награди от Sport Delivery.

Понеделник, пък Protest и Skullcandy ще награждават победителите на рейл сесия в рамките а деня, на която очакваме да видим какво са научили всички рейл карачи този сезон. 

Затова не се чудете люде, а хващайте ските и скибордовете и да ви няма!
Пролет пукна, скоро снега ще си отиде – това сa последните забавни дни каране!

Ако още не сте разбрали, паркът има собствен уебсайт с webcam, адресът е www.osogovosport.com.

Това е за момента, очаквайте ъпдейти от парка скоро!