BG Camp Osogovo

Вече са ясни победителите от фото предизвикателството на Fabric и DC, което протече в рамките на BG Snowcamp Osogovo в началото на месеца. Регламентът на ивента беше следния – карачи и фотографи трябваше да обединят усилия и в рамките на един ден увековечат по възможно най-атрактивен начин, възможно най-силен лепнал трик.

Основната награда от Fabric и DC взеха Лозьо Димитров и Алекс Апостолова. На второ място се нареди отново Алекс, този път в комбина с Георги Пелтеков „Гумата”, а след тях – дуетът Съни Карадочева и Иван Топлийски. И фотографите и карачите си тръгнаха с награди от Fabric и DC, които усилено работят за да насърчат повдигането на нивото на сноуборд фотографията в страната. А в крайна сметка какво по-хубаво от един ден каране от който след това имаш и страхотен спомен, който можеш да споделиш с приятелите си?


alex ap


alex ap


mitaka

Sport Delivery, пък раздадоха своите награди на купа “Людмил Янков” – Биг Еър състезанието в края на кемпа с което паркър официално затвори своите врати за сезон 09-10. За него шейпърите събраха снега от двата скока, за да направят един двойно по-голям кикър. По време на състезанието можеха да се видят уникални трикове – резултат от много дни каране на професионално изготвените уреди в парка. С награди от Sport Delivery си тръгнаха редица карачи, а Лозьо Димитров и Марина Тодорова купата, както и сезонни карти за парка следващата година. Познайте къде ще карат най-добрите ни карачи следващата зима?