БАССЕС хвърля първата снежна топка за сезона в клуб *MIXTAPE 5* – тази вечер!

В снежния бой начело застават JAYA THE CAT – групата нагънала най-много скиорски мозъци в България. Джеф и неговата банда се възприемат като знак за лавиноопасни вечери, както и за настроение, което се измерва само в надморска височина. Средностатистическия концерт на Jaya, както повечето им фенове ги наричат , обикновено завива извън установената писта на живото изпълнение и бързо преминава в парти, на което публиката пее с цяло гърло, всички танцуват и прескачат преспите на писхологическите си задръжки. Това, заедно с честото им присъствие в траклистите на легендарни зимни филми ги прави логичен хедлайнер за събитието, с което БАССЕС ще отбележи началото на Снежен сезон 2011. Предишното гостуване на JTC беше през лятото и тогава музикантите за първи път разбраха, че цели поколения любители на планината и екстремните зимни спортове ги обожават и с удоволствие приеха поканата на БАССЕС. Тогава Джеф сподели, че често му се налага да преотдава музикални права на „..онази страхотна шайка шарени хора, които щъкат по планините и правят уникални неща…“.
http://www.jayathecat.com/

В подкрепа на асоциацията и нейната основна мисия – да популяризира екстремното каране на ски и любовта към планината (практикувани по безопасен начин) – ще се включат и две култови български банди….

Q-CHECK е създадена през 2007 година, а стилът им е микс от реге, пънк, ска метъл както и т.нар. фолк гавъри. Те имат два издадени албума и 3 официални видеоклипа. Характерен за групата е ироничният привкус на текстовете им, осмиващи родната реалност, както и веселяшкото настроение, което носи музиката им. Последното видео на бандата е към "Мор-ска" – песен с позитивно и лятно ска-реге звучене, в която на преден план излиза меденият глас на единствената дама в групата – Роза. В Q-Check тя пее с: Лъчезар Босаков – вокал и китара, Орлин Бръняков – вокали и бас,  Георги Михайлов – китара, Калин Велчев – гайда и вокали и Марин Лашев – барабани. 
http://www.facebook.com/qcheck?ref=ts


УИКЕДА – разтърсили обществото ни още през 1999 година с първия си албум „Революция“ и само с едно кафе, което спокойно изпиха с Боби… Кариерата им продължава с още четири тави неподправена музика и текстове, а в момента и с последното им парче „Кой съм аз?“ и обещание за още един албум. Те очевидно няма да се дадат на ударите на времето и ще продължават да ни предлагат автентичната си смесица от рок, ска, пънк и местен ентусиазъм сезон след сезон. Ерол Ибрахимов – вокал, бас, автор на текстове, Росен Григоров – китара, Владимир Георгиев (Попа) – барабани и Ясен Обретенов – Яшата – синтезатор ще са хората, които ще ни напомнят за това, че все още има за какво да се борим.
http://www.facebook.com/pages/Wickeda/24106257568?ref=ts


club *MIXTAPE 5* – 2.12 – петък – 21:00
билети:
11лв – предварителна продажба
15лв.- на място.
ограничение – 600 билета.
18+

Със съдействието на:
Stroeja http://www.stroeja.com/
Lazy Days Bookings 
XTM 
Stormshop http://stormshop-bg.com/
xCo Sports http://www.xcosports.com/
Board Shop http://bg-bg.facebook.com/pages/Board-Shop/165453970143617?sk=wall
Salomon http://www.salomon.com/bg/
ПСС http://www.pss.bg/
Whiteroom http://www.whiteroom.info/
Board.bg http://www.board.bg/
360маг http://www.360mag.bg/
Ticketstream http://web.ticketstream.cz/bgts/