BAS 11-th Birthday

На 5-ти Декември в парти център 4-КМ BAS ще празнува 11-тия си рожден ден. За музиката ще се грижат Deekline&Wizard feat Ivory, Koaste, Спенс и много други. Всички са поканени.

Ок, нека си го кажем – ако не дойдеш, трябва да имаш някакво много сериозно оправдание. Отишъл си да правиш хели райдинг в Нова Зеландия, Травис Райс ти се е обадил да участваш с новият му филм, Парис е поискала да я учиш да “кара” или си отишъл да раздаваш храна на гладуващите в Африка. Нещо такова. “Леля ти е дошла на гости”, не става (всички ще знаем че си останал да гледаш Денсинг Старс). Така или иначе почти всичките ти приятели ще дойдат.
   
Защо точно Deekline & Wizard? Истината е че Анелия ни отказа, а Алисия е заета… Не, сериозно, още миналата година искахме да го направим с Deekline&Wizard. Пичовете са свързани с BAS от има-няма 10 години, музиката им е страхотна, карат сноуборд и се кефят адски много на България. Пускат супер свеж брейкбийт, ако помниш “Breaks Beats and Blonde’s” от 2004-та година – първият им диск, който се слушаше буквално навсякъде от всякакви хора (още ме е яд заради Алисия).  По-късно нещата станаха още по-сериозни и D&W почнаха да обикалят световните клубове по-бързо от орбиталната станция МИР. Но си останаха пичове. От около година правят нов албум, който ще излезне (вероятно) след нова година, но пък ти ще чуеш голяма част от него на 5-ти (от друга страна Алисия е в Денсинг Старс…). С тях на рожденият ни ден ще дойде Ivory, който пее още в “Blonde’s” и ще раздава шамари наляво и надясно. Ще им помагат Harry Up, Chico Red и Kenobi.

Koaste също идва от Лондон, но от предградията. И прави най-якия UK Hip-Hop който си слушал. Наистина. Ела и ще видиш. От българска страна ще бъде подкрепен от Спенс, който също е част от BAS от няма и 10 години, от Skiller, Cube и Riot, от The Onslaught и Monstribe Crew и от Jamez Bongg. В Другата зала пък ще можеш да чуеш свеж фънк от Groovemasta, Zuka и Emil Prize (aka Boro).

Пери официалните кецове и идвай. Билети има в мрежата на Eventim (12 лв) и на входа (15 лв). Не забравяй да проверяваш и www.bas-bg.com – освен че има качени избрани миксове на DJ-ите които ще чуеш и видиш на 5-ти, има и свежи новини и снимки. Чакаме те!


Deekline & Wizard