B-Real of Cypress Hill & Psyco Realm отново в България!

Symphonics Entertainment Group presents B-REAL of CYPRESS HILL & PSYCHO REALM отново в България. Хип-хоп титани на една сцена в София!

 

Фронтменът на Cypress Hill – B-Real се завръща в България за съвместен концерт с легендарната хип-хоп формация Psycho Realm. B-REAL & PSYCHO REALM идват в София по покана на SYMPHONICS ENTERTAINMENT и RPL RECORDS.

Концертът в София е част от таз годишното европейско турне на изпълнителите “Psycho Buddha” и ще се състой в Парти Център 4КМ на 25 ноември 2011.

Специално за българските фенове B-Real ще изпълни подбрана селекция хитове на Cypress Hill, както и негови солови песни. PSYCHO REALM ще зарадват аудиторията с най-големите си хитове и общите им парчета с фронтмена на CYPRESS HILL. На сцената ще видим още новото откритие на B-Real  – THE PRICKS. От българска страна ще се изявят BOBO, ALEX P, LOGO5, DVD, 
KUTS & KLETS. Очаква ни незабравим хип-хоп маратон! Вратите на Парти Център 4КМ ще отворят в 20:00ч. Партито ще продължи до 5 сутринта.
 
Билетите за събитието са ограничен брой (1000). Могат да бъдат закупени в мрежите на EVENTIM и TICKETSTREAM (Germanos, Оffice 1, Пикадили, ОМV) на цена от 40лв, към тях е включено и афтър партито, което продължава веднага след изпълнението на артистите. На входа билетите ще са на цена от 45 лв. Желаещите да са гости само на афтър партито  са добре дошли срещу 10лв. вход, след 00:30ч. Лица под 18 години и без документ за самоличност няма да бъдат допуснати на събитието.

Това е втората визита на B-REAL & PSYCHO REALM заедно в България. През лятото на 2009 бе тяхната първа изява пред  родна публика в морския курорт Слънчев Бряг. За концерта в София тази година изпълнителите ще кацнат от Амстердам, след което турнето на  B-REAL & PSYCHO REALM – „Psycho Buddha” продължава в Гърция, Македония, Полша, Франция и завършва на 6
декември в Испания.  

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=176243695793211