„At Equilibrium“ HD download

Нова възможност за всички, които пропуснаха световната премиера в София, новина за всички, които не влизат във форума ни. Документалният филм за българската сноуборд сцена "At Equilibrium" вече може да бъде изтеглен в HD формат от официалния сайт на създателя му, Рене Екерт: www.blickinsfreie.de. Световният тур на филма започна на рoдна почва на 8-ми октомври и до края на годината обиколи 18 страни с повече от 40 прожекции, които се гледаха от повече от 10000 души. Рене не скрива радостта от отзивите от тура и споделя, че филмът за България е най-големият му успех в сравнение на всички остани проекти до този момент.  

Освен това www.blickinsfreie.de ще раздадат следните символични награди:

на 111-тия човек, който изтегли филма – фото-селекция от правенето на филма;
на 333-тия човек, който изтегли филма – Blikinsfreie HD филмов пакет;
на 666-тия човек, който изтегли филма – тениски с къс и дълъг ръкав от Ripzone;
на 999-тия човек, който изтегли филма – концерт от Playfellow (за жалост важи само за жители на Германия).

Очаквайте скоро бонус едита на Blickinsfreie от снимките на "At Equilibrium". Тук можеш да научиш повече и за новия проект на Рене за Иран.

Ето и няколко снимки от световния тур.


Рене беше обещал на баба си да се снима с приятелите си в България преди да си тръгне – главните действащи лица. Сашката и ToHu пращат специални поздрави.


Diel бяха основният спонсор на световната премиера в София. Преди премиерата те почерпиха всички с червено вино и представиха първия signature модел яке на български карач – про модела на Ице Ахтаподов.


Преди началото на филма, трябваше да послушате малко глупости от издателите на сп. Whiteroom – Нико и Момчи.