„At Equilibrium“ – Blickinsfreie

Най-накрая излезе тийзърът и първият прес рилйс за снимания тази зима в България филм на Рене Екерт: At Equilibrium. Ето какво гласи официалната прес информация:

"At Equilibrium, представен от RIPZONE EUROPE и BIGAIRBAG е най-новото попълнение в поредицата от документални филми на Blickinsfreie за източноевропейската сноуборд сцена.

След Poland – A snowboard documentary“, Slovaki A true movie about snowboarding и миналогодишният From Romania with Love AT EQUILIBRIUM представя изпълнените със страст хора, които развиват сноуборда в България. Всеки един от тези филми има своята посока, своите герои, които макар и незадължително са познати на по-широката аудитория, всички заедно създават една обща история. AT EQUILIBRIUM показва, че всички ние сме едно голямо семейство и си струва да опознаеш всяка една малка част от него.

Самото заглавие на филма казва всичко. Хората които представят местната сцена са невероятно балансирани и истински, който безспорно прави филма кулминацията на поредицата.

Тазгодишният филм представя карачи от 7 различни страни, в това число и големи имена като Марк Свобода, Дарек Бергман и Томас Франк. Събирането на толкова много различни култури, езици и нива на каране никога не е било по-интересно. Професионализма на Запада се среща със страстта на Изтока – перфектната комбинация за една уникална история.

Гледай официалния тийзър на www.blickinsfreie.de!

AT EQUILIBRIUM ще бъде представен с премиери из цяла Европа между октомври и декември месец. В края на декември ще може да се изтегля в HD качество от www.blickinsfreie.de

За тези, които изпуснаха миналогодишният проект „From Romania with Love“ – посетете www.blickinsfreie.de и свалете филма в High Definition качество.

Blickinsfreie все още търси още един спонсор за проекта, както и за турът с премиерите в края на годината. Ако филмът ви се струва интересен и вашата фирма би искала да участва в реализацията, пишете ни на [email protected].

(Песен от тийзъра: „Penumbrella“ from the album „Penumbra“ by „Play Fellow“ – New album out October 2010)“

Снимки: Войтек Антонов


Марк Свобода на летище София.


Якоб Хонц – fs 540 melon.


Влад Войнеску с bs 180.


Енрико Кавада виси в някой вход.


Дарек Бергман – бекфлип на кикера на Боровец.


Енрико виси на единичката.