Argon Films – „Euphoria“ тийзър

За момента тийзърче, а след 3-ти октомври 2011 – вече ще можеш да дръпнеш и целия филм, безплатно от www.euphoria4free.com! Това ни съобщиха днес от новата австрийска филмова компания, Argon Films, за техния проект „Euphoria“.

Идеята за „Euphoria“ се е ражда в началото на миналата зима в Цилертал, когато група ентусиасти филммейкъри се събират и след дискусия по темата решават да направят филм, който цели да мотивира хората да карат сноуборд, без да показва слайдове с триста по рейлове на 40-стълби и грамадански тройни коркове. Филм който разглежда всички страни на сноуборда, показва различните стилове на каране на карачи от различна възраст и който цели да пресъздаде забавните сесии в планината, а не се върти около класическите сегметни на различните карачи…

Ето трейлъра, а От Argon Films ни писаха да очакваме много готини мадами, много татуировки,  много смях и разбира се – много зверско каране въс финалния проект!

Световната премиерата ще се проведе на 1-ви октомври 2011 на Hotzone.tv откриването на Цилертал. Ако нямаш път натам – посети www.euphoria4free.com, където след 3-ти октомври ще можеш да дръпнеш филма безплатно. „Euphoria“ във facebook.


Крис Крол хвърчи в парка на Алта Бадия, Снимка: Roland Haschka QParks


Йоки Кофлер, някъде  на ледника Кицщайнхорн. Снимка: Roland Haschka


Марио Вагнер, Зьолден. Снимка: Rudi Wyhlidal QParks