Анти Аути със своя линия за Nidecker и свой сайт!

Един от най-вдините представители на произвеждащата висококачествени роботи финландска школа – Анти Аути, подписа договор с Nidecker, като едно от основните неща в сътрудничеството между двете страни е скандинавецът да стартира своя линия бордове.

За сделката Анти казва, че е особено щастлив от възможността, която му предоставя Nidecker, а именно да има пълната свободо при конструирането на своя дъска – от графиките до технологията последната дума ще има мистър Аути. Желанието на финландеца е за целта да работи с музикатни, художници и други креативни хора, което да даде възможно най-дълбок смисъл на неговата линия. А също така, продукта да е достъпен, за да може повече хора и най-вече начинаещите и децата да могат да си го позволят.

Очаквайте скоро и www.anttisworld.com, на който ще може да получавате информация за това какво се случва с Анти. Сайтът ще заработи до края на октомври като ще включва блогове и постоянни ъпдайти от дните на финландеца прекарани с неговите приятели в планината. Относно сайта, Анти споделя, че за него това е една следваща стъпка в развитието на спорта и възможност за по-добра комуникация с феновете и зрителите. А и самите те няма да чакат вече до следващия сезон, за да видят заснето, това което се е случило през изминалия.