Andrew Brewer in Bulgaria

Андрю Брюър за престоя си в България

Stinky Socks пускат поредица от интервюта с карачите си преди дългоочакваната българска премиера на Stinky Movie тази събота! Прочети какво имаше да сподели Андрю Брюър след престоя си в България…

Andrew Brewer in Bulgaria
Van Life. Снимка: Михаил Новаков.

Трипът до България беше първият път, когато почти цялото Stinky Family се събра на едно място. Как беше да се срещнеш с всички на куп?
Беше страхотно. До момента не се бях срещал с няколко от хората, които дойдоха. Това, че се срещнах с Джонас за пръв път беше супер, защото и двамата караме за Death Label. Просто беше забавно да движим всички заедно. Това, че бяхме толкова голямо крю и винаги в такава близост един до друг, направи целия трип мега забавен. Нямам търпение за следващия път!!

Как ти се стори България? С какво впечатление остана от страната след трипа? Пиене, храна… целия експириънс.
Мисля, че първото нещо, което ми направи впечатление беше, колко е красива България. Аз обожавам историята и за мен беше невероятно да видя всички тези стари постройки и паметници. Другото, което ме впечатли беше колко приемливи бяха цените за всичко. Бирата и храната бяха страхотни и толкова евтини.

Какво беше първото нещо, което разказа на приятели, като се върна?
Разказвах за доста неща, но първото беше размера на крюто. Никога не бях удрял какъвто и да е спот (да не говорим за стрийт) заедно с двадесет души. Освен това, постоянно разказвам за Боровец и за хотелските ни стаи. Гледката от балкончето ни към осветения курорт вечерно време беше все едно си в някакъв паралелен фантази свят. Много се надявам да се върна някой ден.

Andrew brewer with a frontside 180 mellon mollie in Bulgaria
Андрю с фронт 180 мелън по време на снимките за Stinky Movie. Снимка: Михаил Новаков.

Какво беше да гостуваш на TV шоу, което се излъчва по националната телевизия?
Ха-ха, това беше страхотно. Като ми казаха, че ме искат да участвам направо ме напуши смях. Беше ми доста странно обаче, защото интервюиращият говори изцяло на български, а като отговарях трябваше да говоря върху преводача. Въпреки това, що за яко преживяване, а? За мое щастие имах моят “уинг мен”, Джефи, който сподели сцената с мен.

Какво мислиш за нашата родна планина @uzanaruns?
Беше мега! Това, че имате картбланш да правите, каквото искате там е просто страхотно. Цъкането на влечкето през нощта беше невероятно. Гледката отгоре вечерно време, с блещукащите в мъглата светлинки е нещо, което трудно мога да опиша на хората. Обожавам това място.

5 думи на български, които запомни…
Олеле, човече. Помня думата ракия, ха-ха.

За още за отбора на Stinky посети блога на Stinky Socks.