Aмериканските ска легенди от ’80-те The Toasters в София – тази вечер!

hcspirit.com и Re-Act обединяват силите си за четвъртия концерт на живата ню йоркска ска легенда The Toasters (www.myspace.com/toasters) в София. В момента те вече са на поредното мащабно европейско турне и България отново фигурира в списъка с датите, като бандата ще пристигне тук, тази вечер в столичния клуб  "Swingin’ Hall" (бул. "Драган Цанков" 8).

Концертът в "суйнга" ще бъде подсилен  от родните Kaya – банда водеща наяалото си от 1999-та година, събираща в състава си едни от най-добрите брас музиканти в страната и правеща наистина невероятно шоу.

Към списъка добавяме и Plastic Bo., с чието представяне ще започне вечерта. След хедлайнерите пък ни чака и джем сешън от джаз, фънк групата Dirty Purchase.

Началото е в 21:00 часа, билетите са по 15 лева, а мястото – същото като при първото гостуване на The Toasters, така че да се надяваме, че същата онази лудница от 2007-ма ще бъде повторена.

За онези, които не знаят кои са The Toasters – ска банда създадена през далечната 1981-ва година в САЩ, едно от най-емблематичните имена на two tone ска ерата и една от малкото групи от този период, които са все още активни.

Благодарности на момчетата от Fred Perry за подкрепата!