ALL IN – хърватски сноуборд филм

Ако когато чуеш Хърватия първо си представяш красиво адриатическо крайбрежие и хиляди островчета разпръснати в кристално чиста вода, то след броени минути това е на път да се промени. Представяме ви Tribe Films, сноуборд филмът „All In“, не малко сняг и рап от Хърватия!

Tribe Films е проект, стартиран през 2005г с целта да създаде първия хърватски фристайл сноуборд филм. И така, след почти цели две години снимки, през есента на 2006г филмът се появява на бял свят. Озаглавен е „Rispekt“, представен е с две премиери и се пуска на DVD, което се продава във всички добри скейт/сноу шопове в Хърватия.

В края на тази година Tribe Films гордо ще представи третия си филм – „ALL IN“. Кадрите са заснети миналия сезон из различни спотове в Хърватия и съседните държави. Във филмът участват най-добрите карачи в Хърватия, измежду които – Vid Baric, Matija Dukic, Toni Jelenic, Marko Dukic, Anja Stefan, Maja Radisic, PJ Gustafsson, Relja Ancic и Filip Krstanovic. „ALL IN“ ще излезе на 19 декември 2008 и веднага след премиерата му ще може да бъде изтеглен безплатно от сайта на Tribe Films. Голямата премиера на филма ще се проведе в Риека на същата дата, като шведските електроклаш суперзвезди Alice In Videoland са поканени да разцепят на афтърпартито, на този значим за хърватската сцена ивент.


ALL IN – Croatian snowboard trailer from Tribe Films on Vimeo.

За всички, които се чудят – песента от клипа е най-новото творение на изгряващия MC от Риека, Doki Dok (www.myspace.com/dokidokblc).

За повече около Tribe Films посети обновеният им сайт, където ще намериш още за фирма, профили на участващите карачи и разни други екстри.

www.tribe-films.com, www.myspace.com/tribefilms, tribefilms.snowbroader.eu