Actionhorse Films представя „Pony Tale“

Jakob Wilhelmson и Hampus Mosesson си знаят работата. Actionhorse Films е проект, който те планират от край време и най-накрая решават да предприемат миналата зима. По техни думи, те винаги са искали да направят свой собствен сноуборд филм, точно както те си го представят. Фън, на майтап, леко "дорки", но в същото време със сериозно каране.

"Това, което се опитваме да направим е нещо, което до този момент никой не е правил. Имаме списък от 20 сноубордиста, които ние считаме за едни от най-добрите на тази планета. Повечето от тези хора сме имали шанса да срещнем и да опознаем от всичките тези години каране. Приятели – ето как наричаме тези хора и точно заради това нашия проект е толкова различен от всичко останало. Ние – Per-Hampus Stalhandske (filmmaker), Hampus Mosesson и Jakob Wilhelmson опитахме да покараме с колкото може от тези приятели миналата зима. С някой за един ден, с други за две седмици, с някой в беккънтрито, с други в парка, с трети в града или където ни скимна на момента. Филмът показва точно това – каране и фън с хората с които се кефим да джиткаме."

До този момент Jakob и Hampus са снимали с Pat Moore, Mikkel Bang, Markku Koski, Stian Solberg, Knut Eliassen, Fredu Sirvio, Kareem El Rafie, Halldor Helgason, Eiki Helgason, Gulli Gudmundsson, Eero Ettala и др.

Филмът "Pony Tale" ще можеш да свалиш безплатно идния септември от www.actionhorsefilms.com! Ако си се изкефил на частта на дуото Jakob и Hampus в AfterLame на Robot Food, е този филм ще е същият но доста по-добър – виж само бекфлипа над стълбите нагоре, към 5050 надолу по рейла на Halldór Helgason в трейлъра и разбереш за какво иде реч…