Aaron Robinson Tribute

Кайл Шварц, който снима за миналогодишния филм на Airblaster –  Respect Your Elders посвещава това клипче в памет на 24 годишният про карач на К2, Аарън Робинсън, който почина в началото на седмицата след инцидент в беккънтрито на Чили.

„Първият ми път на Маунт Бейкър беше и първият път, когато срещнах „A-Роб“. Аарън е от тези карачи, които наричам А+ карачи. Не само заради уменията си на дъската, но и защото винаги знаят какво точно искат да карат. Дори и веднъж не ми се наложи да предложа на Аарън някой спот, което ми позволи да се фокусирам изцяло върху това, което аз трябваше да свърша. И това е голяма рядкост.

Възхищавам се на начина му на мислене, спокойния му характер, на доброто му сърце и факта, че Аарън живееше и дишаше със сноуборда всеки ден. „A-Роб“ беше най-земния човек, който съм срещал някога. Не мисля че някога съм го чувал да се оплаква за нещо. Това да се срещам и да карам с хора като Аарън е причината да се занимавам с това, което правя. Аарън може и да е заминал от този свят, но той винаги ще живее в паметта на семейството и приятелите му.

Това са кадри снимани в Маунт Бейкър за филма Respect Your Elders. В него  ще видите Аарън Робинсън (лилаво яке), Темпъл Куминс (кафяво яке), както и Джеси Грандкоски, Бен Линч и Мат Куминс…

(Original music by Chris Emmington, Brandon Cocard, and Tim Eddy.)

RIP A-ROB! I RIDE FOR YOU HOMIE!“

Кайл Шварц