686 взе харизматичния Louie Vito

20-годишният Louie Vito вече е част от Глобал Про Тийм на 686. Американецът, който през изминалия сезон бе коронован за краен победител във веригата “Chevy U.S. Snowboarding Grand Prix” е и домакин на ежегодна благотворителна Jam сесия в щата Охайо, където е роден.

За новото си семейство в 686, Louie споделя: “Много се кефя, че съм вече част от  686. Аутъруеаърът им е просто перфектен и подходящ, както за заледения пайп, така и за разцепване на пудрата. И също така е чудесно да знаеш, че си част от компания, основана от сноубордист и нейният фокус още от първия й ден е бил сноубордът.”

От 686 също не закъсняха да обявят колко са щастливи от присъединяването на Louie. Вице-президентът на маркетинг отдела на компанията, Kristin Cusic, сподели, че не само уникалният стил и техника на Louie са грабнали хората в 686, но и неговата личност и харизма.
Останалите спонсори на Vito са O-Matic snowboards, Monster Energy, Nike, Vestal, Kicker, Capix Helmets, Spy Optic, Skullcandy, Boost Mobile, Grenade, Utility и Neff.

Повече информация за 686 – ТУК!