63 High идват отново в България, закриват турнето на La Muchedumbre

Навярно знаеш ска пънк бандата 63 High от някое от предните им посещения на страната ни, при които не веднъж препълваха клубовете? Или от концерта на Ska-P в Солун, където свириха пред близо 10 000 души? Или пък просто от интернет?

На 24-ти април те  пристигат в България за да направи поредният си незабравим концерт, като това събитието ще е и последна дата от балканското турне на La Muchedumbre, което стартира на 15-ти април.

Концертът е в клуб "The Box", София, а началото в 20:00 часа ще бъде дадено от ска реге диджеите Dopotamix Sound Pista. Малко след това ще излязат и двете банди. La Muchedumbre ще се появят в леко променен състав, а 63 High (между другото познати и от бандата, с която имат общи членове Soulfire) ще представят новия си албум „Think Before Unzippin`”.

Входът е 10 лева, а билетите са в продажба от тази сряда, 14-ти април в ограничен тираж поради капацитета на клуба. В София те ще могат да бъдат купени от магазин Corporide (ул. Хан Аспарух 53, в непосредствена близост до Френската гимназия), а
за другите градове могат да бъдат поръчани през hcspirit.com.

Благодарностите към Corporide и Altamont  за подкрепата на събитието.

Афтърпарти – в клуб „Twins”, с много реге, ска и рокстеди от Lazy Face.

Видео на 63 High:

http://www.youtube.com/watch?v=OP6F33y5XPs&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=k499CvPGUqI&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=hXDX4jEPqfQ&feature=player_embedded