2-ри ноември, София – тройна промоция за една родна и две френски хардкор групи

2-ри ноември ще е голяма дата за българския хардкор – две френски групи ще гостуват в софийския клуб „The Box” (бул. „Александър Стамболийски” 41, на 100 м. от Света Неделя), за да представят чисто новите си албуми. Всъщност Fire at Will и Nine Eleven (911 – телефонният номер за спешни случаи в САЩ) са първите френски хардкор групи, които ще посетят страната ни, въпреки вече 20-годишната история на тази сцена в България и визитите на банди от почти цял свят. С тях на една сцена ще свирят и пловдивчаните от Резервен план, които пък в момента финализират своя втори EP диск и ще го издадат именно на 2-ри ноември. Заглавието му е „Нека горят” и ще съдържа шест парчета, едно от които кавър на Gorilla Biscuits.

Без да се увличаме около историите на съставите те пращаме директно към техните myspace профили, за да ги чуеш, защото самите те са такива – бързи и без каквито и да било уводи – кратки и яростни песни с много хорове:

Fire at Will – www.myspace.com/fireatwillhxc
Nine Eleven – www.myspace.com/nineeleven
Резервен план – www.myspace.com/rezervenplan

Ударен хардкор пънк от старата школа, който задължително трябва да бъде чут на живо!
Ще бъде промотирана и хардкор компилацията „Compassion against cruelty” в защита правата на животните. Представяните дискове ще могат да бъдат намерени на място в клуба.
Освен това след този концерт HC Spirit ще организират подобни изяви на живо вече доста по-рядко.

Началото ще бъде дадено в 20:00 часа, а входът отново е сведен до минимум за две чужди банди и една от Пловдив – 7 лева.

2-ри ноември, София, клуб „The Box” – Fire at Will, Nine Eleven и Резервен план.

Благодарности на магазин Sabotage, Skull Candy и Vertigo за удареното рамо, както и на медийните партньори и всички, които ще отразят концерта, ще помогнат за разпространението на информацията или ще го посетят.

www.hcspirit.com
www.myspace.com/hcspiritbooking