Stavri-Invitational-–-Pool-party---WHITEROOM

Stavri Invitational – Pool party

Както знаете идва сезона на голите тела, банските, липсата на бански и вятъра в косите. В тази връзка трябва да знаете, че преди наистина да влезем в този лек сезон ни предстои едно много очаквано събитие. На границата между зимата и лятото, вече традиционно стои събитието „Stavri Invitational – Pool party”.

Да именно! Датата на събитието е 12 април, мястото – добре познатото Пампорово, ски плац Студенец! Специоално, за второто издание на събитието, ще бъде изграден басейн … по-голям и по-добър ;))) И тази година въображението Ви е пред предизвикателство, разбира се отправено от Ставри!!! Съоръжението е отворено за всеки желаещ да го пробва, с каквото му е хрумнало. Вадете плажните принадлежности, не забравяте ските и дъските, и гас към Пампорово на 12-ти, ако не и по-рано!

Вероятно се чудите къде ще отседнете и има ли нещо по-така? Е, помислили сме и за това! Специални горещи оферти за настаняване за събитието с любезното съдействие на пет звездния хотел Орловец и Пампорово АД. С хапване, без хапване, който каквото си търси.
Следете страницата на евента за повече информация, а и да сте в час със всичко останало!!! Остава само да се понамокрим ;))))

Страницата на евента във facebook.

Ето какво ще ни очаква тази години в парка на Пампорово:
stavri_invitational_setup

Ето и малко спомени от миналата година: