Stavri 1

Stavri Invitational 2014

За втора поредна година се състоя този знаменит евент – “Ставри кани”, макар че за пръв път басейна реално издържа през целия ден. Целият мозъчен тръст на Пампорово, начело с наскоро дипломиралия се инжинер Ставри, по прякор “Тони” Черешаров, се беше погрижил тази година, проблеми с басейна да няма.

Запътихме се още четвъртък вечер, с надеждата в Петък да покараме малко пролетна кишичка като за последно, то пък взе, че се оказа, че сме си забравили пипсовете. Много приятен слой пудричка в комбинация с липса на всякакви останали хора в курорта доведе до може би най-доброто ни каране за сезона. Черната и червената писти отново бяха останали непокътнати от траковете, но хайде да не дразним всички, които не успяха да дойдат в петък – спираме с хвалбите дотук.

Събота дойде, за щастие времето беше с нас, макар всички прогнози, че ще вали дъжд, сняг, градушка, суграшица и какво ли не. Когато се качихме, басейна вече се пълнеше, а всички дошли се забавляваха по Стената, където ставри беше уредил влека да върти безплатно.

Нагледахме се на всичко, в общи линии- минаванки през басейна, неволни паданки в басейна, паданки в басейна по желание, прелитане на басейна, излизане от басейна с предно салто, преплуване на басейна и какво ли още не. Награди имаше почти за всички престрашили се да се пробват, осигурени от Volcom и Stinky Socks. Ето малко снимки засега, а видео ще можете да видите след няколко дни.

текст и снимки: Борислав “Бобо” Камилов

Stavri 1

 

Stavri 2

Stavri 3

Stavri 4

Stavri 5

Stavri 6

Stavri 7