drop-in-black&white

Шредване в Плевен

Искаме да споделим три снимки, които получихме тези дни от Плевен. От падналия в града сняг са се възползвали Теодор Пеевски, с камера, и Слави Студенков, с дъска.

Слави кара от пет сезона, а Тео се зарибява да снима от шест месеца. И двамата карат скейт, като именно паметникът “Майка България” е основният спот. През лятото им хрумва, че могат да пробват и със сноуборд там. Така преди седмица вкарват плана си в действиe и резултатът са кадри с wallride и drop. Вечерта преди да отидат там пък решават да опитат и един дълъг кинк рейл. След четири опита, Слави го изкарва целия на fs 50-50.

Въпреки че последните години в града пада достатъчно сняг за стриийт, няма други карачи там. Тео споделя: “За съжаление в Плевен никой друг не кара сноуборд, а има много яки спотове за street и не само, от които няма кой да те изгони. Кофти е това, че няма кой да кара. Хубаво е обаче, че сега имаме възможност чрез снимки да популяризираме някои от местата, така че ако хората се изкефят, след време някой да реши и да дойде да кара насам.”

Желаем успех на момчетата в тези трудни за снега времена!