fragments-flaer-face

Red Bull Fragments – официална програма и инфо за участниците

Red Bull пуснаха официалната програма и riders info за Red Bull Fragments идната събота в Snow Park Borosport:

Здравейте, скъпи участници в първото по рода си rail jam състезание в България Red Bull Fragments!

Навярно и вие, както и ние, сте вече във фаза на обратно броене до тази събота, 24-ти януари. Надяваме се, че въпреки закъснелия сезон, вече сте имали възможност да простреляте най-яките си трикове и сте напълно готови да ни изненадате, защото нивото на каране ще бъде изпитание и за най-добрите сред вас. Имайки предвид и съдийския състав, това състезание обещава да е необикновено, и за него са нужни умения, креативност, смелост и дори малко безумие, за да се качите на почетната стълбица.

Вярваме, че всеки един от вас ще кара за победа. Дойде и момента да разбулим мистерията около наградите на Red Bull Fragments, които със сигурност ви вълнуват.
И така…

Първото място ще грабне голямата награда на Red Bull Fragments – вълнуващо, лудо и скроено по самия него пътуване до Неселванг, Германия, където ще има възможността да разцепи един от най-впечатляващите джибърски проекти на Red Bull – Red Bull The Station!

Ето и повече инфо за Red Bull Station: thestation.redbull.com

Вторият ще бъде възнаграден с 500 евро в брой.

Третото място ще донесе на своя окупатор сумата от 300 евро в брой.

Разбира се, всичко това е придружено и с награди от нашите партньори от Burton и Animal, които ще наградят призьорите в още две категории!

Най-добър трик /Burton/

Най-креативна линия /Animal/

След като разкрихме какво сме намислили за най-заслужилите, е време да обърнем внимание и на организационните детайли:

Програма за събота, 24.01.2015

10:00 – Riders meeting & briefing в хотел Рила
Ще се съберем да си кажем някои важни неща преди началото на състезателния ден и да отговорим на вашите въпроси. Задължително си носете документ за самоличност, тъй като всеки от вас ще трябва да подпише декларация за участници, за да бъде допуснат до трасето и да получите състезателен номер.

11:00 – Отворена тренировка на трасето, пред хотел Рила
Всички карачи ще трябва да демонстрират умения още в самото начало. Към Квалификацията ще бъдат допуснати само 40 от вас и ако началният брой състезатели е по-голям, някои могат да отпаднат още по време на тренировката.

12:00 – Почивка и ришейп на трасето
Време да презаредите с енергия, докато шейпърите изваят трасето.

12:30 – Квалификация
Играта загрубява. Само 20 от 40 ще преминат квалификацията.

13:30 – Обяд за състезателите и ришейп на трасето
Обяд има и за отпадналите :)

14:00 – Финали
Ако сте си пийнали Red Bull-а и сте хапнали, сте готови за финалната битка. Тя ще бъде ожесточена, но пък си заслужава!

15:00 – Край на финалите и награждаване
Водещият и нашите крилати момичета ще наградят победителите в първия в историята Red Bull Fragments, които вместо на почетна стълбица, по стар български обичай ще се качат на (пикник) масата.

16:00 – Афтър – Парти
Отваряме трасето за ползване от всички можещи и желаещи, усливаме музиката и се настройваме на парти вълна в специално изградена шатра а-ла Après Ski, където ще гледаме филми на наши приятели, както и кадри от състезателния ден. За набралите инерция в уютната шатра, след 22:00 часа барът в х-л Рила ще отвори врати и ще осигури топлина, готина музика, напитки на специална цена и подпийнали туристи.

ВАЖНО: Каската е задължителна екипировка, с която всеки от вас трябва да е оборудван, за да бъде допуснат до трасето, както по време на състезанието, така и след неговия край.

За това, всички състезатели да имат еднакви условия по време на Рейл джем-а, ще се погрижат нашите приятели от X-Rescue Team, които ще разполагат с висококачествена вакса за всякакви условия и несравнимото умение да я полагат върху дъски.

Очакваме ви и нямаме търпение да ви видим в действие!

RESPECT!
Екипът на Red Bull

Red Bull Fragments