12022582_894706267271643_8782674705530209871_o

ПРЕМИЕРА “EVERSINCE” на Absinthe Films

Лятото свърши (почти) и дойде това време на годината, в което всички малко или много мислим за снега, планината и сноуборда.

От магазин Drop In  ни изненадват с един чудесен начин да  ни стане малко по хладно и снежно. Те имат удоволствието да ви поканят на премиерата на новия сноуборд филм EVERSINCE. Мястото е кино Люмиер, датата 29.09.2015 а билети можете да откриете в магазин Drop In , както и в мрежата на Eventim.

tri

 

Ентусиазмът на снимачния екип е по-висок от всякога, след като миналата година спечели престижната титла “сноуборд филм на годината” от водещото списание “Snowboarder magazine”.
За пореден път премиерата на новия филм на Absinthe Films е сигурен знак, че зимата идва!
EVERSINCE илюстрира стила на някой от най-добрите back country и urban сноубордисти. Frederik Kalbermatten се завръща към корените си и е безмилостен…Страхотно е да видим отново щвейцарския фрийстайл перфекционист отново в редиците на Absinthe family.
Ще видим още невероятния Bode Merrill, нашият човек от Чили-Manuel Diaz, който показва невероятни умения в Аляска, и още, и още…
Като всяка година ще ви представим и изгряващи звезди, селектирани от нашето крю. Тази година това са Max Burri от Швейцария и Garret Warnick от USA.

Един от всички присъствали на прожекциите ще спечели трип до Whistler, Канада, а ще бъдат раздадени и много други награди от спонсорите.
Към турнето ще се присъединят райдърите Cale Zima, Brandon Cocard, Austen Sweetin, Jason Robinson и Max Buri.

Във филма ще видите:
Bode Merrill
Lucas Debari
Frederik Kalbermatten
Cale Zima
Jason Robinson
Manuel Diaz
Wolle Nyvelt
Brandon Cocard
Austen Sweetin
Keegan Valaika
Mat Schaer
Max Buri
Ozzy Henning
Scot Brown
Garrett Warnick

Присъединете се към премиерата на новия ни филм EVERSINCE и се запознайте на място с райдърите и снимачния екип. Очакваме ви на 29 септември в кино Люмиер!
Ще бъдат излъчени две прожекции от 19.00ч. и 20.30ч. Цената на билетите е 6 лв. и може да закупите такива от магазин Drop In и в мрежата на Eventim.
Повече информаия – скоро, в страницата на събитието - https://www.facebook.com/events/120273054992713/