Нино и Свлеч отново с Голи Връх Крю

Нино и Свлеч отново с Голи Връх Крю

Получихме бърз ъпдейт от Георги Спасов за най-новото около небезизвестното Витошко GV Crew, ето какво ни сподели той…

Създадена в края на 90-те години на изминалия век, групировката „Голи връх” е „паратуристическо” формирование, обвинявано за редица безредици и неадекватни прояви в планините и по улиците на България.

Знае се, че “риба се лови в мътна вода”. И едва ли е случайно, че задълбочаващият се хаос все по-често привлича към тази част на планина Витоша вниманието на всевъзможни „пост-пиянски” или откровено алкохолни и престъпни бригади, опипващи почвата за създаване на свои лагери тук..

.От Голи Връх по високо нема!”

Димитър Бантутов, 2009г.

Думите на Бантутов през 2009г. ме карат да напиша няколко реда и през 2014. Нямаше смисъл да го правя, ако не бях чул историята за завръщането на един от ключовите играчи Нино “Бухтата/Вин Дизел” Янакиев на дъската отгоре, който неотдавна се е видял за по няколко “press-a” с Деян “Дичката” Кирин на горепосоченото място. Нещата около паратуристите са си нещата около паратурситете, рано или къснно ще се съберем да покараме.

nino_goli_vruh_crew

(прилагаме снимка за достоверност, че Янакиев отново е на дъската)

Искрен “Свлеч” Захариев се оказа наскоро в българско, за да покара на софийският сноу парк в Маймунарника, заедно с друг наш виден представител Крисо Рибичка.

Видео от сешъна: