Мини профил на Били Бармауи

На откриването на Пампорово този уикенд успяхме да покараме малко с Били. Снимахме го и му зададохме няколко въпроса. Той ни сподели няколко неща за себе си, както и своето виждане за Края на света, който дружно очакваме в петък.

Име?
Билал Бармауи – Били

Години?
22

От къде си?
София град, брат.

От колко време караш?
От 15 или 16 годишен, но откакто направиха фън парк Осогово, което май беше преди 4 години, карам по-често и отделям доста време, за да съм в планината и да правя това, което най-обичам – да карам сноуборд с приятели.

Любима планина?
Любима планина нямам. Обичам да карам навсякъде, където има сняг. Обичам да има разнообразие. Не може цял сезон да циклиш на едно място, трябва да има разнообразие, за да има напредък. Иначе на Осгово си ми е най-добре, там вдигам Mad скилс хаха.

Любим трик?
Любимият ми трик в моментa е Nollie back tail 270. Иначе се кефя на Cab 3, не switch, a Cab, защото си има разлика!

Любимо събитие?
Volcom Sausage Fest.

Tрик който мъчиш?
Много искам да ми лепне Cork 5 и bs 270 Hardway to Boardslide.

Стенс?
Сноуборд карам goofy, а скейт – regular. Не че карам много скейт, ама и той помага за вдигане на нивото. Владо Косата ми разправя, че съм нямал нормален стоеж и че за мен трик на switch няма, всичко ми е regular, което си е яко, защото и на switch не ми е трудно да карам.

Какво имаш в mp3 плейъра си?
Плейър нямам, въртят ми се 50 песни на телефона и тва е. Иначе последната песен в плейлиста ми е Keith Murray – The Rhyme (Jay Dee Remix)

Ще свърши ли светът в петък?
Според мен край няма да има, а идва едно ново начало за сноуборда в БГ. Всички ще почнат да правят двойни и тройни флипове, коркове и всеки ще прави минимум 9-ки. Според мен това ни очаква след 21 декември.


Били цепи даунхил трасето на Пампорово.


Пампорово не е само писти.


И два кадъра от миналата година на Камбаните.


Отговор на въпроса на Хемингуей – "За кого бие камбаната".

Били е стабилен карач, който все още няма спонсори. Така че, ако някой прояви интерес, той е насреща.

Снимки: Борислав Камилов – Бобо