thumb_2318

Mad Goat Ride 2012 – резултати

Републиканското състезание по фрирайд приключи успешно! Поради лошите метеорологични условия в събота, стартът бе отложен за неделя(26 февруари 2012г). Снежната покривка беше твърда, но не и заледена. За щастие надпреварата протече гладко, без инциденти, благодарение на изключително добре подготвените състезатели и професионализма на екипите .

Участниците успяха да направят по две спускания, а изходът от борбата не беше ясен до самия край. При мъжете битката за призовите места беше епична. Дамите показаха, че не отстъпват по умения и смелост и вкараха в малките си джобчета голяма част от състезателите.

При сноубордистите първото място успя да измъкне Костадин Костадинов, а след него с много малка разлика в точките се класира Борис Първанов. На трето място се нареди Александър Енчев. Класирането при жените се оглави от Йоана Дойнова следвана от Росица Митова и Николета Сотирова.

С много стабилно каране и елементи на фрийстайл, при скиорите най-много точки успя да събере Николай Найденов. След него с впечатляващи скокове се наредиха момчетата от „банската школа“ Костадин Русков и Иван Парлапанов.

За повече информация и класиране – кликнете върху линк-а,