HORIZON FESTIVAL_1

Horizon Festival – пълна програма

Ето, че дойде и това време от март, в което Банско ще се превърне в музикална арена на едни от най-добрите артисти от електронната сцена. Правилно си се досетил говорим за Horizon Festival, който тази година ще се проведе между 12-ти и 18-ти март.

HORIZON FESTIVAL_2

Музикалното събитие ще се проведе за четвърта поредна година и в него ще вземат участие над 120 артисти от цял свят.В рамките на една седмица и повече от 30 партита ще чуеш артисти като Âme, Nina Kraviz, KiNK, Levon Vincent, Goldie, John Talabot, Lady Leshurr, Congo Natty и още много други имена от световната електронна сцена. За да загрееш за силния старт на HORIZON, на 11 март ще се проведе пре-парти с хаус легендата Terrence Parker заедно с Merachka и много други. Aкцент в първия ден от фестивалната програмата ще бъде участието на най-успешния български артист от електронната сцена KiNK. Освен това, същата вечер, ще чуеш британската легенда MJ Cole, който ще взриви геридж сцената. Неделя ще имаш удоволствието да видиш още една звезда от световната електронна сцена, а именно John Talabot. За дръм енд бейс феновете на съседна сцена пък ще звучат Hybrid Minds и артистите на Spearhead Records. Стартът на новата седмица ще започне подобаващо с британския диджей и продуцент Subb An през деня, а вечерта, сцената ще превземе американската легенда Levon Vincent. Същата нощ задължителна спирка в програмата ще бъде грайм-шоукейса на Butterz, начело с Flava D, Flowdan и Swindle.

HORIZON FESTIVAL_3

Втората половина на фестивала започва от 15 март, когато в Банско ще звучи фънк и соул музикатата на британската легенда Craig Charles и много други изпълнители в жанра. Вечерта пък ще е посветена на всички дръм енд бейс фенове, които ще се оставят в ръцете на знаменитият Goldie и неговия лейбъл Metalheadz. На следващия ден на сцената ще се качи един от почетните гости на Horizon – Kristian Beyer от легендарното техно дуо Âme, дъб бандата Gentleman’s Dub Club, грайм-откритието Lady Leshurr и британския хип-хоп колектив The Four Owls. На следващия ден сцената на Horizon ще кипи от енергия с очарователната Nina Kraviz. Освен това, на същия ден чуеш джънгъл и дъбстеп от пионерите Congo Natty и Mala.

HORIZON FESTIVAL_4

Всички фестивални дни ще бъдат белязни и от силното българско участие в лицето на родните колективи на Reelfeel, HMSU и Sofia Beats. HORIZON FESTIVAL ще приключи на 18 март с нощна програма, в която ще се включат много от артистите-приятели на фестивала.

Билети може да намериш тук и тук
За допълнителна информация посети официалната страница на феста