thumb_1612

Fruit Sessions с Limited Clothing линия и поредното яко парти!

Новините от момчетата от Fruit Sessions идват по много, но качествени. Първо – пуснаха ексклузивен лимитиран суичър, койро можете да видите ТУК!

Ето какво разказват за идеята си:

"Вече добре познатите ви диджеи от Fruit Sessions решиха да си седнат на задниците и да направят всичко възможно вие да получите зверски силния и възбуждащ сетисфекшън от една иновативна модна линия. Тя ще се състои първоначално от sweatshirts, но по нататък ще претърпи различни трансформации в зависимост от сезона. Разбирайте го по следния начин : секси потничета за неотразимия женски пол, фланелки за феновете и хейтърите, суичъри за студуващите и суетните, и какъвто още аутфит ни дойде на ум.

Започваме със зимния сезон и първия (limited edition) суичър.

Емблематичното лого на Fruit Sessions претърпя още една дизайнерска трансформация и "лепна" идеално като 360-ти флип този път на суичър от най-високо качество и перфектна изработка.

Отвратително добрият ни дизайнер г-н Александър Вълков отново надмина себе си и създаде дреха, която, за да сме напълно честни, не искаме да сваляме от себе си. Шарката на суичъра е по-шахматна и от главите ни след парти, къстъм щампите с имената на всеки горд собственик дискретно крещят LIMITED EDITION, Fruit логото е видимо само за просветените, а цялостната визия издава стил и качество."

И това не е всичко. Fruit Sessions ви дават възможност да спечелите един от лимитираните суичъри. ТУК ще намрите как.

И за да може всичко това да има завършен край, Fruit Sessions представят: Акция 13 – The Party! Датата е 13-ти декември, понеделник, часът е 23:00, мястото е Funky Kitchen, а вход – няма.

Ако искате да научите повече, кликнете ТУК!