whiteroom.bg-th

Добре дошъл в whiteroom.bg

Започнахме почти на майтап по време на тежка снежна абстиненция в летните жеги на 2002г. Нямахме бизнес план, нямахме връзки или някаква схема. Ето че след повече от десет години ние все още сме тук и въпреки, че романтичните времена от зората на проекта ни отдавна отминаха, някои неща продължават да бъдат точно такива, каквито бяха и в самото начало.

Единственото, което ни мотивира и единственото, което ще продължава да ни бута и занапред е любовта ни към всичко, което са ни дали дните прекарани с приятели в планината. Нашата мисия винаги е била и винаги ще продължава да бъде да популяризираме, подкрепяме и развиваме българската сноуборд сцена.

whiteroom

Карач: Стоил Димитров. Снимка: Момчи.

По случай 11-тия рожден ден на българското сноуборд списание решихме да ви изненадаме с малък подарък – пускаме нова версия на сайта и се местим от whiteroom.info на whiteroom.bg.

Ето какво ще откриеш в whiteroom.bg:
Новини – кратки текст новини около всичко най-ново, както на българската, така и на световната сноуборд сцена.
Бяла Стая - по-обширни публикации – статии, разкази, интервюта и репортажи от избрани събития.
Съвети – полезни и безполезни съвети за начинаещи и напреднали.
Зимен Гид – всичко свързано с това къде да пазаруваш, както и къде и с какво да караш този сезон.
WR.TV – тук можеш да се ровиш в часове сноуборд кадри – български и чужди, цели филми, уебизоди, тийзъри и тн.
Общество – форумът ни за момента остава същият, но за това пък подобрихме малко личния ти профил. Логни се за да видиш новостите!

Надяваме се новият сайт да ти допадне. Съвсем нормално е в началото да има бъгове, много бихме се радвали ако ни помогнеш да ги намерим и отстраним всичките. Моля ползвай тази тема от форума или ни пиши два реда по този или всякакъв друг повод на contact@whiteroom.bg. Ще се радваме да чуем от теб!

One Love,
WRC