9419_1123685408012_1318772_n

Да направим Александър Атанасов – The Ultimate Champion!

Госпожаеми дами и уважа! Дойде преломният момент, в който предишните гласувания в конкурса на YoBeat трябва да придобият завършен вид.

Нашият фотограф Александър Атанасов се изправя във финална битка, която може да му донесе пътуване и сесия в High Cascade Photo Workshop в Mt. Hood и  GoPro® HD Helmet HERO™ Camera, квалитетни неща, които ще помогнат на Сашо да стане още по-добър в това, което прави (смисъл не порно филмите, и бъркането в носа, ами това другото дето го прави).

Правилата: първите две снимки преминават във втори кръг (събралата най-много гласове печели и ваучер за $150 от магазин buysnow.com), където ще се изправят в двуседмична битка със скейт снимките, победителя отива в най-якият съмър кемп!

YoBeat избраха най-добрите кадри. Сега остава ние да изберем най-добър сред най-добрите. За да не се объркате, по-долу ще видите пак снимката на Сашо, а за да гласувате, кликнете ТУК и гласувайте за снимка #4. Александър Атанасов и един от най-добрите български сноубордисти Лозьо Димитров, определено заслужават това признание!

И ако още не сте чели интервюто на Сашо за YoBeat, може да го направите – ТУК!