Бонус филм към премиерата на “Sleeping Giants”, афтърът ще е в бар “Петък”

Бонус филм към премиерата на “Sleeping Giants”, афтърът ще е в бар “Петък”

Няколко нови неща покрай българската премиера на най-новия сноуборд проект на Рене Екерт “Sleeping Giants”. Към вече обявения документален филм за сноуборд сцената на Китай, ще добавим и още един бонус филм. Това ще е третата част от поредицата на Сепи Шолер “Lovelution” с участието на отбора на Love – Марк Свобода, Сепи Шолер, Маркус Келер, Майк Касанова, Доминик Вагнер, Томас Фойршайн и др…

Филмът е продуциран и сглобен (с помощта на Клеменс Пранкъл) от нашия приятел Сепи Шолер, собственикът на “хипи” скейт и стийтуеър фирмата Love. Фирмата се отличава от всички останали със социалната си ангажираност и посланието което се стреми да проповядва: “срещу хейта и за любовта!”.

За “Lovelution III” Сепи ни каза: “определям филмa, като сноуборд/псевдо игрален екшън филм, според мен е забавен! Целта ни беше да направим нещо различно – мисля че го постигнахме. Тази година филмът е по-добър от миналата, карането е по-силно, пък има и прояви на “актьорско майсторство”!”.

Преди няколко дни, гостувалият няколко пъти в България Марк Свобода (2008-ма той печели второто издание на Sofia Rail Strike, миналата година идва за снимките на “At Equilibrium”, и заснема трик тип на Осогово) ни демонстрира рап уменията си, следващият четвъртък ще можете да прецените дали му се отдава и актьорското майсторство.

Официален трейлър – “Lovelution III”

“Никога не бъди нещо, което не си. Бъди автентичен!” добавя Сепи. Филмът е правен почти без бюджет, създава  едно леко сурово, но и някак много истинско и близко до сърцето усещане.

Друга новина покрай премиерата – бар “Петък” ще ни приюти след премиерата, така, че ще можем да изпием по бира-две след двойната прожекция в “Дом на Киното”. Парти таайм!

И накрая – в понеделник ще пуснем екслузивно интервю с Рене, в което той ще ни разкаже с какви чувства е останал от България, какво да очакваме в четвъртък от “Sleeping Giants” и какви са му бъдещите творчески планове.