thumb_648

Apo готови за сезон 08/09

Екипът на френската компания е готов с новия сайт за сезон 08/09. Той е достъпен в интернет от вчера, 1-ви септември. Интересно събитие е, че с неговото представяне Apo обявява и излизането на пет модела ски. По този начин компанията разширява снежната сфера на своите продукти, като е вече готова и със своя собствен фри-ски отбор. Ето защо сайтът е вече разделен на две части – ски и сноуборд секция.


Карач: Baptiste Prost, фотограф: Eric Bergeri, място: Les 7 Laux, Франция

Освен въвеждането на ски линия, от тази година Apo представят и напълно нов модел сноуборд автомати с технология Dual Entry System. Тя позволява вкарването на обувката както по традиционния начин, така и отзад, с отместване на кората, като така може да се закопчаеш само с две движения.

Освен всичко най-ново около новата колекция, която предлага Apo, както и последните новини около самата компанията, на новия им сайт може да намериш онлайн магазин и блиц интервюта с карачите и творците стоящи зад бранда. Става въпрос за фотографите и за дизайнерите отговорни за начина, по който изглеждат бордовете и ските на Apo, като Vanessa Andrieux и Warren Heise… chekkem right out!

www.apo-snow.com


Карач: Eman Robert, фотограф: Eric Bergeri, трик: Air To Fakie, място: Saas Fee