Absinthe Films се завръщат в България за премиерата на AfterForever

Absinthe Films се завръщат в България за премиерата на AfterForever

На 20 септември, по покана на Drop In Core Shop и Burton Bulgaria, София за втора поредна година ще се нареди измежду 31-те града из цял свят, които ще имат удоволствието да бъдат част от премиерното турне на най-новия филмов проект на Absinthe, озаглавен AfterForever. Специално за премиерата, която ще се състои в 20:00 на 20 септември в зала 1 на НДК, у нас ще пристигнат част от райдърите, които ще видим във филма.

absinthe-afterforever-poster-bg

Защо AfterForever? Режисьорът Shane Charlebois, когото Snowboarder Mag определя като един от най-добрите сноуборд филмъри в света, го описва така: “След като не си правил нещо от много дълго време, то ти се струва направо като цяла вечност. Вземете снега например. Когато не е валяло отдавна се чувстваме сякаш е минала цяла вечност. И изведнъж започва да вали. И сега какво?! AfterForever.“ В търсене на отговора на въпроса какво се случва отвъд вечността и ще продължава ли да има сняг, AfterForever ще ни отведе на едно визуално приключение до Аляска, Whistler B.C. и Алпите, както и различни стрийт спотове из Северна Америка.

В списъка с карачите, които участват във филма, влизат Manuel Diaz, Cale Zima, Mark Sollors. Brandon Cocard, Brendan Gerard, Ethan Deiss, Austen Sweetin, Garrett Warnick, Max Buri и още други…

Вижте трейлъра на AfterForever, който се появи в интернет само преди броени дни и си запазете датата 20-ти септември!

Дата: 20 септември
Час: 20:00
Място: Зала 1 на НДК
Билети: 7лв. – могат да бъдат закупени на място в магазин Drop In Core Shop, билетния център на НДК или от мрежата на Eventim.