thumb_206

686 ACE конкурс

Ако сте от тези, които постоянно рисуват по запотеното стъкло на кабинката или в колата, ако прекарвате свободното си време в скициране и правенето на всякакви дизайни, мечтаейки някой ден да дойде вашия шанс да покажете на света колко талант се крие във вас – то тогава днес е вашият ден! 686 обявяват конкурс даващ възможност на всички дизайнери, мечтатели и скрити таланти да покажат на какво са способни. Изпратете ваша идея за дизайн и в случай, че е одобрена, тя ще бъде използвана за яке и панталон от ACE Artist серията на 686 за сезон 2007-2008.

ACE (Artist Collaboration Effort) цели да обедини идеи на дизайнери със различен произход в света на зимната екипировка. ACE работи с дизайнерите, запазвайки оригиналните им идеи. Художници за ACE в миналото са били прочутите Shephard Fairey, Dalek, Yogi Proctor, Jim Houser, Andy Howell, Nin Troung, Jamie Reid, Rich Jacobs, Bigfoot, Marc McKee, Caroline Hwang и Andy Jenkins

Ето и условията за конкурса – пратете работите си в JPG или PSD формат (само малки файлове, моля!) на ace@westlifedistribution.com. Приемат се предложения най-късно до 1 март, 2006. Към своя mail прикрепете кратка биография и пояснете с няколко изречения от къде ви е дошло вдъхновението за дизайна. Победителите ще бъдат обявени не по-късно от 10-ти март, 2006 и както е по правилата, идеите им ще бъдат приложени за мъжката или женска колекция на 686, сезон 2007-2008.

За допълнителни въпроси се обръщайте към One Distribution – официалните дистрибутори на 686 за България: info@onedistribution.com.