thumb

5 неща от престоя ти в България – Джeй Пи Уокър

След Джо Секстън, дойде време и за Джей Пи Уокър да ни сподели 5-те неща, които му направиха впечатление по време на престоя му в България през март. Да припомним, че именно тогава Джей Пи, Джо, Бени Ърбън и Джъстин Мейър прекараха около седмица по родни спотове, за снимките на новия филм на ThirtyTwo – 2032. Та, ето 5-те на Джей Пи:

Спирката за турска храна – Беше първото ни кулинарно преживяване в България и беше супер яко. Не си спомням имената на ястията, които пробвахме, но бяха много добри. Трябваше да паркираме на спирка за тирове от другата страна на магистралата и да ходим под мост и наводнена река, за да стигнем до целта.

Българските сноуборд фенове – срещал съм много хора по света, които са големи фенове на сноуборда, но мисля, че българите са може би най-ентусиазираните.

Уличните спотове – Със сигурност едни от най-предизвикателните градски спотове, които съм виждал и карал, но в същото време и много забавни. Нямаше много „перфектни“ спотове, но пък това направи преживяването забавно и различно.

Хората, с които се сприятелих по време на трипа – Всеки беше толкова отзивчив и лесен за работа. Ninja Squad бяха много готини, както и Мишо, нашият фотограф, който беше много забавен.

София – Беше много яко да видя столицата. Много по-различна е от всеки друг европейски град, в който съм бил. Видях готини скейт спотове и стари паметници, а и бях на парти с местните. Със сигурност това е трип, който винаги ще помня и се надявам да се върна в България някой ден.

pic inside JP1