1400195_436240519809948_2010623070_o

2 години Диви Боровинки!

Преди две години се роди идеята за wild-berries.com. Замесените в проекта приемат като лична мисия да вдъхновяват “градските” момичета да опитат нещо ново и да открият, че могат да се забавляват и развиват в различните спортове, не по-малко от момчетата.

И им се получава, заради което сме много щастливи. Честитим рождения им ден и им пожелаваме да продължават да са истински към себе си, към другите и да имат сили, за да не спират да правят това, което са започнали. Биг ъпс, дами!

И тъй като рожден ден без парти не може, момичетата са подготвили не една, а четири изненади – работилница, jam session, премиера и парти! Всичко това ще се случи на 18-ти януари (събота) в Central Snow Park в Майнмунарника. Ето и програмата:

17:00 ч. – фрийстайл работилница на конструкцията на парка – бокс и тръба! Ако няма сняг до тогава, конструкцията ще бъде покрита с изкуствен.

Тъй като настилката е изкуствена, моля да имате в предвид, че не е за начинаещи. Трябва да имате достатъчен контрол на дъската, за да стигнете безопасно до уреда.

Протекцията е задължителна – каска минимум!

Могат да участват неограничен брой момичета – като няма нужда от предварително записване!
Всички под 18 г. моля да бъдат с придружител.

18:00 ч. - Jam Session, в който ще могат да вземат участие всички момичета, които имат желание.
Ще има три категории – най-добър трик, най-добро цялостно представяне и най-добра начинаеща.
Ще има много награди, предоставени от магазини Contrabanda и Маймунарника, а Vivacom ще подсигурят телефон Nokia Lumia 625, както и слушалки BOOM Coloud.

19:30 ч. – втора премиера на Berries Jam – ще има две прожекции една отвън на големия екран и една вътре (за тези на които им е студено) – помещението събира максимум 80 човека.

Следва парти и диви танци!

Вход : Свободен! Страницата на събитието във Фейсбук.